Slash

USA, rock, hard rock

+11

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Slash (10)

3. 3. 20:00 Hamburg, de
4. 3. 20:00 Berlín, de
7.-9. 6. Nurburg, de
13.-16. 6. Nickelsdorf, at
19. 6. 20:00 Hannover, de
26.-29. 6. Sopron, hu
28.-29. 6. 10:00 Nové Mesto nad Váhom, sk

Uskutečněné koncerty (3)

7. 2. 20:00 Offenbach am Main, de

Videa Slash (8)


Fotky Slash (1)

Slash

Diskografie Slash (21)

Conspiracy Series Volume1 Koupit 2019
Universal Monsters Maze Soundtrack/Halloween Horror Nights 2018 Koupit 2018
スラッシュ〜ライヴ・アット・ザ・ロキシー 2014 Koupit 2015
Live At The Roxy 09.25.14 Koupit 2015
World On Fire Koupit 2014
World On Fire (feat. Myles Kennedy and The Conspirators) Koupit 2014
Made In Stoke (Ao Vivo) Koupit 2013
Apocalyptic Love Koupit 2012
Apocalyptic Love (feat. Myles Kennedy and The Conspirators) Koupit 2012
Apocalyptic Love (Deluxe Edition) Koupit 2012
Made In Stoke 24.7.11 (Live) Koupit 2011
Made In Stoke 24/7/11 Koupit 2011
Slash (Special Edition) Koupit 2010
Slash Koupit 2010

slashonline.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Slash