Steel Panther

USA, comic, glam metal, hard rock, metal

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Steel Panther (1)

11.-14. 7. 2019 Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (1)

1.-4. 8. Wacken, de

Videa Steel Panther (4)


Fotky Steel Panther (2)

Steel Panther
Steel Panther

Diskografie Steel Panther (20)

Lower The Bar Koupit 2017
Lower the Bar Koupit 2017
I Got What You Want Koupit 2017
Poontang Boomerang Koupit 2017
Live from Lexxi's Mom's Garage Koupit 2016
Anything Goes Koupit 2016
She's Tight Koupit 2016
The Burden of Being Wonderful (Live Acoustic) Koupit 2016
Death to All But Metal (Live Acoustic) Koupit 2016
That's When You Came In (Live Acoustic) Koupit 2016
All You Can Eat Koupit 2014
The Stocking Song Koupit 2014
Party Like Tomorrow Is the End of the World Koupit 2013
Balls Out Koupit 2011
Feel The Steel (Japan/UK/OZ/NZ Version) Koupit 2009
Feel The Steel Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Walk Off The Earth
Koncert, Pop, Rock
Walk Off The Earth
Čt 27. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Walk Off the Earth

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov, cz
George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

IAMX
Koncert
IAMX
So 9. února 2019, Fléda Brno, cz

IAMX

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Hlavní strana Interpreti Steel Panther