Steel Panther

USA, comic, glam metal, hard rock, metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Steel Panther (2)

11.-14. 7. Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (2)

10. 2. 19:00 Londýn, uk
1.-4. 8. 2018 Wacken, de

Videa Steel Panther (4)


Fotky Steel Panther (2)

Steel Panther
Steel Panther

Diskografie Steel Panther (20)

Lower The Bar Koupit 2017
Lower the Bar Koupit 2017
I Got What You Want Koupit 2017
Poontang Boomerang Koupit 2017
Live from Lexxi's Mom's Garage Koupit 2016
Anything Goes Koupit 2016
She's Tight Koupit 2016
The Burden of Being Wonderful (Live Acoustic) Koupit 2016
Death to All But Metal (Live Acoustic) Koupit 2016
That's When You Came In (Live Acoustic) Koupit 2016
All You Can Eat Koupit 2014
The Stocking Song Koupit 2014
Party Like Tomorrow Is the End of the World Koupit 2013
Balls Out Koupit 2011
Feel The Steel (Japan/UK/OZ/NZ Version) Koupit 2009
Feel The Steel Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Steel Panther