Steve Reich

ambient, art rock, compositional ambient, drone

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Steve Reich (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Steve Reich (11)

Expo 1 Koupit 2017
Einmal, da hörte ich Ihn Koupit 2017
Beauty In Simplicity Koupit 2017
David Lang: Warmth Koupit 2017
Ionisation; Percussion Music Koupit 2017
First Drop Koupit 2017
Amerika: Eine perkussive Reise in die neue Welt Koupit 2017
Minimalism Koupit 2017
Auburn Koupit 2017
Leave Me Alone (Minimalist Music for Clarinets) Koupit 2016

Další akce

Více akcí
Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
While She Sleeps
Koncert, Hardcore, Metal
While She Sleeps
Út 12. února 2019, Meetfactory Praha, cz

While She Sleeps

Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Steve Reich