Sub Focus

Velká Británie, electro, drum and bass, dubstep

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Sub Focus (6)

29.-30. 3. Antverpy, be
8.-13. 4. Mayrhofen, at
4.-5. 5. Londýn, uk
27. 7. Birmingham, uk
15.-17. 8. Sankt Pölten, at

Uskutečněné koncerty (14)

23.-25. 11. 2018 Skegness, uk
25.-26. 8. 2018 Londýn, uk
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
2.-5. 8. 2018 Edenbridge, uk
20.-22. 7. 2018 Oxfordshire, uk
4.-7. 7. 2018 Torre del Mar, es
4.-7. 7. 2018 17:00 Ostrava, cz
25.-27. 5. 2018 Upminster, uk
15.-17. 8. 2017 Sankt Pölten, at
11.-12. 8. 2017 12:00 Piešťany, sk
4.-5. 8. 2017 Helsinki, fi
3.-5. 8. 2017 Pärnu, ee
29. 7. 2017 Birmingham, uk

Fotky Sub Focus (1)

Sub Focus

Diskografie Sub Focus (13)

Take It Up (Remixes) Koupit 2018
Take It Up Koupit 2018
Trouble Koupit 2017
Don't You Feel It (Kideko Remix) Koupit 2017
Don't You Feel It (salute Remix) Koupit 2017
Don't You Feel It Koupit 2017
Lingua Koupit 2017
Sub Focus Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elektra: The Hacker
Koncert, Elektro
Elektra: The Hacker
Pá 15. března 2019, Fléda Brno, cz
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. června 2019, Amsterdam, nl
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Sub Focus