Tarakany

Rusko, punk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Tarakany (2)

12.-14. 7. Tábor, cz

Videa Tarakany (2)


Fotky Tarakany (1)

Tarakany

Diskografie Tarakany (17)

Много шума из ничего: альбом Koupit 2017
Сила одного Koupit 2016
Солидный панк-рок для солидных господ: полноприводная акустика Koupit 2016
Maximumhappy Live Koupit 2014
MaximumHappy Live (Live) Koupit 2014
MaximumHappy II Koupit 2013
MaximumHappy I Koupit 2013
Release! Koupit 2012
Unplugged Unlimited Koupit 2008
15 лет — Острые когти Koupit 2007
Split Album Koupit 2007
Властелины Вселенной Koupit 2006
Davai, давай! Koupit 2005
А мы уже рубим Koupit 2004

www.tarakany.ru

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hlavní strana Interpreti Tarakany