Tegan and Sara

Kanada

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Tegan and Sara (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

3. 2. 2017 19:00 Vídeň, at

Diskografie Tegan and Sara (18)

Love You to Death Koupit 2016
Stop Desire (Remixes) Koupit 2016
Boyfriend (Remixes) Koupit 2016
Stop Desire Koupit 2016
Boyfriend Koupit 2016
U-turn Koupit 2016
Heartthrob Koupit 2013
Get Along Koupit 2011
The Complete Recollection: 1999 - 2010 Koupit 2010
Sainthood Koupit 2009
The Con (Standard Version) Koupit 2007
The Con Demos Koupit 2007
So Jealous Koupit 2004
If It Was You Koupit 2002
This Business Of Art Koupit 2000
Under Feet Like Ours Koupit 1999

teganandsara.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Tegan and Sara