Tegan and Sara

Kanada

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Tegan and Sara (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

3. 2. 2017 19:00 Vídeň, at

Diskografie Tegan and Sara (21)

Tegan And Sara Present The Con X: Covers Koupit 2017
Love You to Death Koupit 2016
Stop Desire (Remixes) Koupit 2016
Boyfriend (Remixes) Koupit 2016
Stop Desire Koupit 2016
Boyfriend Koupit 2016
U-turn Koupit 2016
Heartthrob Koupit 2013
Get Along Koupit 2011
The Complete Recollection: 1999 - 2010 Koupit 2010
Sainthood Koupit 2009
The Con (Standard Version) Koupit 2007
The Con Demos Koupit 2007
So Jealous Koupit 2004
If It Was You Koupit 2002
This Business Of Art Koupit 2000
Under Feet Like Ours Koupit 1999

teganandsara.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Magnetic Festival 2019
Festival, Elektro, House
Magnetic Festival 2019
Pá 3. května 2019, Praha

Laidback Luke, Vini Vici, Will Sparks

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Hlavní strana Interpreti Tegan and Sara