The Blaze

Francie, french indietronica, house

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Blaze (14)

26.-28. 4. Chamonix-Mont-Blanc, fr
14.-16. 6. Marseille, fr
21.-23. 6. Paříž, fr
27.-30. 6. Werchter, be
11.-13. 7. Bilbao, es
7.-13. 8. Budapešť, hu
8.-10. 8. Göteborg, se
22.-24. 8. Aérodrome de Guéret-Saint-Laurent, fr

Uskutečněné koncerty (20)

19. 3. 20:00 Varšava, pl
15. 12. 2018 Montpellier, fr
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
17.-19. 8. 2018 Hamburg, de
16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
15.-18. 8. 2018 Paredes de Coura, pt
10.-12. 8. 2018 Cannes, fr
21.-22. 7. 2018 Paříž, fr
19.-22. 7. 2018 Carhaix, fr
13.-15. 7. 2018 15:00 Gräfenhainichen, de
13.-14. 7. 2018 Londýn, uk
6.-8. 7. 2018 Arras, fr
5.-8. 7. 2018 Belfort, fr
28.-1. 7. 2018 Marmande, fr
28.-1. 7. 2018 St. Gallen, ch
28.-1. 7. 2018 Clemont-Ferrand, fr
9.-10. 6. 2018 Manchester, uk
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
7.-10. 9. 2017 Bordeaux, fr

Videa The Blaze (3)


Fotky The Blaze (1)

The Blaze

Diskografie The Blaze (14)

Heaven Koupit 2018
HEAVEN Koupit 2018
DANCEHALL Koupit 2018
Dancehall Koupit 2018
Territory Koupit 2017
Virile Koupit 2017
Sorry I Am Late (Remixes) Koupit 2016
Do It, Try It (Remixes) Koupit 2016
Do It, Try It (The Blaze remix) Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Skunk Anansie
Koncert, Rock
Skunk Anansie
Čt 25. července 2019, Forum Karlín Praha

Skunk Anansie

Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha

Godsmack

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno
Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
Út 3. prosince 2019, Velký sál Lucerna Praha
Hlavní strana Interpreti The Blaze