The National

USA, rock

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The National (11)

15. 7. 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
8.-11. 8. Castelbuono, it
14.-17. 8. Paredes de Coura, pt
25. 11. 19:00 Varšava, pl
1. 12. 20:00 Bochum, de
2. 12. 20:00 Kolín nad Rýnem, de

Uskutečněné koncerty (11)

8.-9. 9. 2018 Berlín, de
6.-8. 9. 2018 Milán, it
12.-14. 7. 2018 Lisabon, pt
8.-10. 6. 2018 Hilvarenbeek, nl
8.-10. 6. 2018 Helsinki, fi
7.-9. 6. 2018 Aarhus, dk
1.-3. 6. 2018 Londýn, uk
30.-3. 6. 2018 Barcelona, es
25.-27. 5. 2018 Londýn, uk
2.-4. 11. 2017 Paříž, fr
21.-25. 6. 2017 Pilton, uk

Videa The National (1)


Fotky The National (1)

The National

Diskografie The National (21)

Boxer Live in Brussels Koupit 2018
Sleep Well Beast Koupit 2017
High Violet Koupit 2010
Boxer Koupit 2007
Alligator Koupit 2005
Cherry Tree Koupit 2004
Sad Songs for Dirty Lovers Koupit 2003
The National Koupit 2001
Trouble Will Find Me Koupit
High Violet (Expanded Edition) Koupit
The Virginia EP Koupit

www.americanmary.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Alvaro Soler
Koncert, Pop, Rock
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha

Alvaro Soler

Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha

Kiss

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha

Muse

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Hlavní strana Interpreti The National