The Proclaimers

celtic rock

Budoucí koncerty The Proclaimers (1)

7. 12. 20:00 Belfast, uk

Diskografie The Proclaimers (20)

Live at the Belly Up Koupit 2017
Let's Hear it for the Dogs Koupit 2015
Let's Hear It For The Dogs Koupit 2015
Restless Soul Koupit 2014
Born Innocent Koupit 2014
Persevere Koupit 2014
The Very Best Of Koupit 2013
Like Comedy Koupit 2012
Hit The Highway (2011 Remastered Version) Koupit 2011
Sunshine On Leith (2011 Remastered Version) Koupit 2011
This Is The Story (2011 Remastered Version) Koupit 2011
Notes & Rhymes Koupit 2009
Life With You Koupit 2007

Další akce

Více akcí
The Black Queen
Koncert, Elektro
The Black Queen
Čt 25. října 2018, Chapeau Rouge Praha, cz
Plzeň Design Week 2018
Ostatní
Plzeň Design Week 2018
Po 12. — Ne 18. listopadu 2018, Plzeň – různá místa Plzeň, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Zeal & Ardor
Koncert, Elektro, Metal
Zeal & Ardor
So 17. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Czech Design Week 2018
Ostatní
Czech Design Week 2018
St 28. — Ne 2. prosince 2018, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Laco Deczi & Celula New York
Koncert, Jazz
Laco Deczi & Celula New York
Čt 15. listopadu 2018, Rock Café Praha, cz
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Koncert, Folk
Stu Larsen & Natsuki Kurai
Po 29. října 2018, Vila Štvanice Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Proclaimers