The Proclaimers

celtic rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Proclaimers (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

7. 12. 2018 20:00 Belfast, uk

Diskografie The Proclaimers (20)

Live at the Belly Up Koupit 2017
Let's Hear it for the Dogs Koupit 2015
Let's Hear It For The Dogs Koupit 2015
Restless Soul Koupit 2014
Born Innocent Koupit 2014
Persevere Koupit 2014
The Very Best Of Koupit 2013
Like Comedy Koupit 2012
Hit The Highway (2011 Remastered Version) Koupit 2011
Sunshine On Leith (2011 Remastered Version) Koupit 2011
This Is The Story (2011 Remastered Version) Koupit 2011
Notes & Rhymes Koupit 2009
Life With You Koupit 2007

Další akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Florence + The Machine, Mumford & Sons, P!nk, The Cure

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

Major Lazer, The Cure

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Alvaro Soler
Koncert, Pop, Rock
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Elderbrook
Koncert
Elderbrook
Út 9. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz

Elderbrook

Hlavní strana Interpreti The Proclaimers