The Upbeats

drum and bass, jump up, jungle, liquid funk

Diskografie The Upbeats

The Pack EP Koupit 2018
De-Evolution Koupit 2017
Punks EP Koupit 2017
Grasshopper Koupit 2017
De-Evolution Part III Koupit 2017
De-Evolution Part II Koupit 2016
De-Evolution Part I Koupit 2016
Dead Limit Koupit 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit 2014
SSXUB Koupit 2014
Bloodstream Koupit 2014
Rituals Koupit 2014
Primitive Technique Koupit 2013
Nobody's out There Koupit 2009
The Upbeats Koupit 2004
Hlavní strana Interpreti The Upbeats Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov, cz
IAMX
Koncert
IAMX
So 9. února 2019, Fléda Brno, cz

IAMX

Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Creamfields 2019
Festival
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry