The Upbeats

drum and bass, jump up, jungle, liquid funk

Diskografie The Upbeats

The Pack EP Koupit 2018
De-Evolution Koupit 2017
Punks EP Koupit 2017
Grasshopper Koupit 2017
De-Evolution Part III Koupit 2017
De-Evolution Part II Koupit 2016
De-Evolution Part I Koupit 2016
Dead Limit Koupit 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit 2014
SSXUB Koupit 2014
Bloodstream Koupit 2014
Rituals Koupit 2014
Primitive Technique Koupit 2013
Nobody's out There Koupit 2009
The Upbeats Koupit 2004
Hlavní strana Interpreti The Upbeats Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

Festival Boskovice 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice, cz

Khoiba, WWW

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz