The Upbeats

drum and bass jump up jungle liquid funk

Diskografie The Upbeats

The Pack EP Koupit na Amazonu 2018
De-Evolution Koupit na Amazonu 2017
Punks EP Koupit na Amazonu 2017
Grasshopper Koupit na Amazonu 2017
De-Evolution Part III Koupit na Amazonu 2017
De-Evolution Part II Koupit na Amazonu 2016
De-Evolution Part I Koupit na Amazonu 2016
Dead Limit Koupit na Amazonu 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit na Amazonu 2014
SSXUB Koupit na Amazonu 2014
Bloodstream Koupit na Amazonu 2014
Rituals Koupit na Amazonu 2014
Primitive Technique Koupit na Amazonu 2013
Nobody's out There Koupit na Amazonu 2009
The Upbeats Koupit na Amazonu 2004
Hlavní strana Interpreti The Upbeats Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Ji.hlava 2018
Film
Ji.hlava 2018
Čt 25. — Út 30. října 2018, Jihlava - různá místa Jihlava, cz
Chad Valley
Koncert, Elektro, Pop
Chad Valley
St 26. září 2018, Meetfactory Praha, cz
Let It Roll Winter 2019
Festival
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz
All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Meetfactory Praha, cz
Booka Shade Live + support: Ben Osborne
Koncert, Elektro, House
Booka Shade Live + support: Ben Osborne
Ne 2. prosince 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival
Mad Cool Festival 2019
Datum bude oznámeno, Madrid, es
George Ezra
Koncert, Folk, Rock
George Ezra
Po 22. října 2018, Forum Karlín Praha, cz