Timmy Trumpet

Austrálie, australian dance, edm, electro house

+25

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Timmy Trumpet (8)

9.-16. 3. Alpe d'Huez, fr
7.-9. 6. Frankfurt nad Mohanem, de
3.-7. 7. Zamárdi, hu
4.-6. 7. Salzburgring, at
10.-14. 7. Neustadt-Glewe, de
6.-10. 8. Zambujeira do Mar, pt
23.-24. 8. Doksy, cz

Uskutečněné koncerty (24)

19. 10. 2018 22:30 Londýn, uk
24.-25. 8. 2018 Nurburg, de
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
8.-12. 8. 2018 Villaricos, es
4.-11. 8. 2018 Novalja, hr
21.-28. 7. 2018 Novalja, hr
20.-29. 7. 2018 Boom, be
20.-22. 7. 2018 Weeze, de
11.-15. 7. 2018 Neustadt-Glewe, de
6.-7. 7. 2018 Valencia, es
5.-7. 7. 2018 Salzburgring, at
4.-8. 7. 2018 Zamárdi, hu
29.-30. 6. 2018 Matosinhos, pt
22.-23. 6. 2018 Trenčín, sk
1.-3. 6. 2018 Frankfurt nad Mohanem, de
31.-3. 6. 2018 Novalja, hr
27. 4. 2018 Groningen, nl
28.-29. 7. 2017 Hradec Králové, cz
7.-9. 7. 2017 Figueria da Foz, pt
5.-9. 7. 2017 Zamárdi, hu
5.-8. 7. 2017 Plainfeld, at

Videa Timmy Trumpet (3)


Fotky Timmy Trumpet (1)

Timmy Trumpet

Diskografie Timmy Trumpet (15)

Rfm Somnii 3 Koupit 2017
Collide (Original Motion Picture Soundtrack) Koupit 2017
Dance Chart Koupit 2016
Wild Summer 2016 (Mixed By Courtney Mills) Koupit 2015
Stereosonic Festival Anthems 2015 Koupit 2015
It's All About Progressive House Koupit 2015
Papi Gordo Koupit 2015
Main Room Vol. 2 - Greatest Club House Hits Koupit 2015
Onelove Digital Love (Mixed by Who Killed Mickey) Koupit 2015
Laundry Day 2015 Koupit 2015
Clubland 27 Koupit 2015
Fierce Angel Presents Peyton: Ibiza Sessions Koupit 2015
It's All About Electro House Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz

Dunaj, Sto zvířat

Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Timmy Trumpet