Tory Lanez

pop rap, r&b, rap, trap music

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Tory Lanez (4)

28.-30. 6. Lommel, be

Uskutečněné koncerty (5)

25. 9. 2018 19:00 Londýn, uk
22. 9. 2018 19:00 Birmingham, uk
25.-27. 8. 2017 Reading, uk
25.-27. 8. 2017 Leeds, uk
7.-9. 7. 2017 Londýn, uk

Diskografie Tory Lanez (16)

Miss You (with Major Lazer & Tory Lanez) Koupit 2018
LoVE me NOw Koupit 2018
Miss You (Remixes) Koupit 2018
I Sip Koupit 2017
LUV (Snakehips Remix) Koupit 2016
LUV Koupit 2016
I Told You Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Fink
Koncert, Pop, Indie
Fink
So 9. listopadu 2019, Roxy Praha

Fink

Jacob Banks
Koncert
Jacob Banks
St 12. června 2019, Roxy Praha

Jacob Banks

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Hlavní strana Interpreti Tory Lanez