Total Chaos

USA, punk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Total Chaos (3)

29. 6. 09:00 Brněnec, cz
4.-8. 7. Novi Sad, rs
12.-14. 7. Tábor, cz

Uskutečněné koncerty (5)

17.-19. 8. 2017 Vyškov, cz
12. 7. 2017 20:00 Vídeň, at
7.-9. 7. 2017 16:00 Banská Bystrica, sk

Videa Total Chaos (2)


Fotky Total Chaos (1)

Total Chaos

Diskografie Total Chaos (10)

Battered and Smashed Koupit 2011
Avoid All Sides Koupit 2007
Tha Old Fashion Way Koupit 2003
The Early Years 89-93 Koupit 2000
Anthems From The Alleyway Koupit 1996
Patriotic Shock Koupit 1995
Pledge Of Defiance Koupit 1994

www.totalchaospunx.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
Hlavní strana Interpreti Total Chaos