Townes Van Zandt

acoustic blues, alternative country, country rock, folk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Townes Van Zandt (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Townes Van Zandt (20)

The Late Great Townes Van Zandt (Remastered Edition) Koupit 2015
The Nashville Sessions (Remastered Edition) Koupit 2015
Down Home (Live) Koupit 2012
No Deeper Blue Koupit 2012
Be Here To Love Me (O.S.T.) Koupit 2009
Live At The Old Quarter, Houston, Texas Koupit 2009
In the Beginning Koupit 2009
Rear View Mirror Koupit 2008
Live at the Old Quarter, Houston, Texas Koupit 2008
Be Here To Love Me Koupit 2007
For the Sake of the Song Koupit 2007
Flyin' Shoes Koupit 2007
Delta Momma Blues Koupit 2007
Townes Van Zandt Koupit 2007
Be Here To Love Me (Soundtrack) Koupit 2007
Our Mother the Mountain Koupit 2007
Be Here to Love Me Koupit 2005
Buckskin Stallion, Vol. 1 Koupit 2004
Buckskin Stallion, Vol. 2 Koupit 2004
Poncho And Lefty, Vol. 1 Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Townes Van Zandt