Townes Van Zandt

acoustic blues, alternative country, country rock, folk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Townes Van Zandt (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Townes Van Zandt (20)

The Late Great Townes Van Zandt (Remastered Edition) Koupit 2015
The Nashville Sessions (Remastered Edition) Koupit 2015
Down Home (Live) Koupit 2012
No Deeper Blue Koupit 2012
Be Here To Love Me (O.S.T.) Koupit 2009
Live At The Old Quarter, Houston, Texas Koupit 2009
In the Beginning Koupit 2009
Rear View Mirror Koupit 2008
Live at the Old Quarter, Houston, Texas Koupit 2008
Be Here To Love Me Koupit 2007
For the Sake of the Song Koupit 2007
Flyin' Shoes Koupit 2007
Delta Momma Blues Koupit 2007
Townes Van Zandt Koupit 2007
Be Here To Love Me (Soundtrack) Koupit 2007
Our Mother the Mountain Koupit 2007
Be Here to Love Me Koupit 2005
Buckskin Stallion, Vol. 1 Koupit 2004
Buckskin Stallion, Vol. 2 Koupit 2004
Poncho And Lefty, Vol. 1 Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Hlavní strana Interpreti Townes Van Zandt