Travis Scott

USA, pop rap, rap, trap music

+5

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Travis Scott (2)


Uskutečněné koncerty (9)

24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
23.-26. 8. 2018 Charleville-Mézières, fr
16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
21.-22. 7. 2018 Paříž, fr
19.-21. 7. 2018 Lisabon, pt
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Videa Travis Scott (3)


Fotky Travis Scott (2)

Travis Scott
Travis Scott

Diskografie Travis Scott (16)

Huncho Jack, Jack Huncho Koupit 2017
Mediterranean Koupit 2017
Know No Better (feat. Quavo) Koupit 2017
Know No Better Koupit 2017
Butterfly Effect Koupit 2017
Fish N Grits (feat. Travis Scott) Koupit 2017
Go Off Koupit 2017
Birds In The Trap Sing McKnight Koupit 2016
Rodeo (Deluxe) Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Travis Scott