Type O Negative

USA

+1

Budoucí koncerty Type O Negative (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Type O Negative (16)

The Complete Roadrunner Collection 1991-2003 Koupit 2013
The Best Of Type O Negative Koupit 2006
Life Is Killing Me Koupit 2003
Life Is Killing Me (Explicit Version) Koupit 2003
The Least Worst of Koupit 2000
World Coming Down Koupit 1999
October Rust [Special Edition] Koupit 1996
October Rust Koupit 1996
Bloody Kisses (Explicit Version) Koupit 1993
Bloody Kisses Koupit 1993
Bloody Kisses [Top Shelf Edition] Koupit 1993
The Origin of the Feces (Reissue) Koupit 1992
Slow, Deep and Hard Koupit 1991
Slow, Deep and Hard [Remaster] Koupit 1991

www.typeonegative.net

Další akce

Více akcí
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha, cz

Rammstein

Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, Lucie Bílá a Arakain

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Dillon
Koncert, Elektro, Pop
Dillon
Út 20. listopadu 2018, Meetfactory Praha, cz

Dillon

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Prago Union
Koncert, Hip-hop, Rap
Prago Union
Dnes, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Type O Negative