Type O Negative

USA

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Type O Negative (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Type O Negative (16)

The Complete Roadrunner Collection 1991-2003 Koupit 2013
The Best Of Type O Negative Koupit 2006
Life Is Killing Me Koupit 2003
Life Is Killing Me (Explicit Version) Koupit 2003
The Least Worst of Koupit 2000
World Coming Down Koupit 1999
October Rust [Special Edition] Koupit 1996
October Rust Koupit 1996
Bloody Kisses (Explicit Version) Koupit 1993
Bloody Kisses Koupit 1993
Bloody Kisses [Top Shelf Edition] Koupit 1993
The Origin of the Feces (Reissue) Koupit 1992
Slow, Deep and Hard Koupit 1991
Slow, Deep and Hard [Remaster] Koupit 1991

www.typeonegative.net

Další akce

Více akcí
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Pohoda Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Pohoda Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Trenčín, sk

Liam Gallagher, Lykke Li, Skepta, The 1975, The Roots

Little Big
Koncert, Pop
Little Big
Po 13. května 2019, MMC Bratislava Bratislava, sk
P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
Creamfields 2019
Festival, Elektro, House
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk

Adam Beyer, deadmau5, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Hlavní strana Interpreti Type O Negative