Ventolin

Česká republika, electro

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Ventolin (5)

18. 1. 20:00 Hradec Králové, cz
22. 2. 20:00 Litomyšl, cz
28.-29. 6. Mohelnice, cz
28.-29. 6. Hradec nad Moravicí, cz

Uskutečněné koncerty (28)

12. 1. 21:00 Sedlčany, cz
21. 12. 2018 20:00 Brno, cz
15. 12. 2018 20:00 Praha, cz
13. 12. 2018 20:00 Praha, cz
11. 12. 2018 20:00 Praha, cz
30. 11. 2018 21:00 Zlín, cz
15. 11. 2018 20:00 Kladno, cz
10. 11. 2018 20:00 Pardubice, cz
7. 11. 2018 21:00 Plzeň, cz
20. 10. 2018 21:00 České Budějovice, cz
18. 10. 2018 20:00 Brno, cz
17. 10. 2018 21:00 Olomouc, cz
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
3.-5. 8. 2018 03:00 Tasov, cz
22.-23. 6. 2018 Praha, cz
19. 4. 2018 20:00 Zlín, cz
22.-24. 3. 2018 Praha, cz
1. 11. 2017 21:00 Plzeň, cz
11.-12. 8. 2017 12:00 Piešťany, sk
28.-29. 7. 2017 15:00 Svitavy, cz

Videa Ventolin (3)


Fotky Ventolin (1)

Ventolin

Diskografie Ventolin (13)

Vitajte Koupit 2017
A Tribute To Novembar - Tako mlad i tako čist Koupit 2017
The Game Ys R0ttyn Koupit 2016
Las Vegas Koupit 2016
Unrest Koupit 2016
Inhaler Koupit 2015
Make it a home (A compilation - Demos & Outtakes) Koupit 2015
Playbour - EP Koupit 2015
English As A Second Language Koupit 2015
Stills Koupit 2014
Homebound Koupit 2011
Dreams and a wake Koupit 2009
VenTOlin 1 Koupit 1996

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti Česko Ventolin