Vészk'járat

hungarian hip hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Vészk'járat (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Vészk'járat (13)

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Koupit 2017
Emberundor Koupit 2016
Életfogytig Föld Alatt Koupit 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Koupit 2014
KillaGoons Koupit 2014
Killagoons Koupit 2014
Pokolsztráda Koupit 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Koupit 2014
Életem Rímei Koupit 2013
Atlantisz Koupit 2013
BB15 Koupit 2013
TDI Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha, cz
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hlavní strana Interpreti Vészk'járat