Vészk'járat

hungarian hip hop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Vészk'járat (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Vészk'járat (13)

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Koupit 2017
Emberundor Koupit 2016
Életfogytig Föld Alatt Koupit 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Koupit 2014
KillaGoons Koupit 2014
Killagoons Koupit 2014
Pokolsztráda Koupit 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Koupit 2014
Életem Rímei Koupit 2013
Atlantisz Koupit 2013
BB15 Koupit 2013
TDI Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
St 21. srpna 2019, BVV Brno Brno

The Offspring

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice

Andy C, High Contrast, Noisia

Vegan Burger Festival 2019
Jídlo, Zdarma
Vegan Burger Festival 2019
Ne 21. dubna 2019, Cross Club Praha
Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha

Slipknot

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

One OK Rock
Koncert, Metal, Pop
One OK Rock
Po 20. května 2019, Velký sál Lucerna Praha
Mark Knopfler
Koncert, Pop
Mark Knopfler
St 26. června 2019, O2 Arena Praha

Mark Knopfler

Hlavní strana Interpreti Vészk'járat