Vészk'járat

hungarian hip hop

Diskografie Vészk'járat

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Koupit 2017
Emberundor Koupit 2016
Életfogytig Föld Alatt Koupit 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Koupit 2014
KillaGoons Koupit 2014
Killagoons Koupit 2014
Pokolsztráda Koupit 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Koupit 2014
Életem Rímei Koupit 2013
Atlantisz Koupit 2013
BB15 Koupit 2013
TDI Koupit 2012
Hlavní strana Interpreti Vészk'járat Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Slipknot

Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, Rag'n'Bone Man, The Cure

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl