Vészk'járat

Vészk'járat

hungarian hip hop

Diskografie

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) (2017)
Koupit na Amazonu
Emberundor (2016)
Koupit na Amazonu
Életfogytig Föld Alatt (2015)
Koupit na Amazonu
TDI Remix (Rawmatik remix) (2014)
Koupit na Amazonu
KillaGoons (2014)
Koupit na Amazonu
Killagoons (2014)
Koupit na Amazonu
Pokolsztráda (2014)
Koupit na Amazonu
Tipli (feat. Vészk'járat) (2014)
Koupit na Amazonu
Életem Rímei (2013)
Koupit na Amazonu
Atlantisz (2013)
Koupit na Amazonu
Atlantisz (2013)
Koupit na Amazonu
BB15 (2013)
Koupit na Amazonu
TDI (2012)
Koupit na Amazonu