Welshly Arms

USA, rock, alt-indie rock

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Welshly Arms (3)

7.-9. 6. Nurburg, de
7.-13. 8. Budapešť, hu
9.-10. 8. Piešťany, sk

Uskutečněné koncerty (15)

15. 11. 2018 19:30 Londýn, uk
12. 11. 2018 19:00 Kolín nad Rýnem, de
11. 11. 2018 20:00 Hamburg, de
9. 11. 2018 20:00 Vídeň, at
8. 11. 2018 21:00 Praha, cz
7. 11. 2018 20:00 Varšava, pl
5. 11. 2018 20:00 Berlín, de
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Paříž, fr
17.-19. 8. 2018 Hamburg, de
16.-18. 8. 2018 Hasselt, be
26. 9. 2017 20:00 Vídeň, at
24. 9. 2017 20:00 Varšava, pl
30. 5. 2017 21:00 Vídeň, at

Videa Welshly Arms (4)


Fotky Welshly Arms (3)

Welshly Arms
Welshly Arms
Welshly Arms

Diskografie Welshly Arms (14)

Gaming Flow Koupit 2017
Legendary - EP Koupit 2017
Legendary (Acoustic) Koupit 2017
Legendary (ARON Remix) Koupit 2017
Angkor (feat. Welshly Arms) Koupit 2016
Bad Blood Koupit 2016
Welshly Arms Koupit 2015
Need You Tonight Koupit 2015
Covers EP Koupit 2014
Welcome Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

Andy C, High Contrast, Noisia

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Lil Xan
Koncert, Rap
Lil Xan
Ne 10. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
The Picturebooks
Koncert, Rock, Blues
The Picturebooks
Út 16. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Zlín Film Festival 2019
Film
Zlín Film Festival 2019
Pá 24. — So 1. června 2019, různá místa Zlín Zlín, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Hlavní strana Interpreti Welshly Arms