White Lies

Velká Británie, rock

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty White Lies (4)

25.-28. 7. Pikehall, uk
25.-27. 7. Lugano, ch

Uskutečněné koncerty (12)

8. 3. 20:00 Vídeň, at
White Lies 7.3. 20:15
7. 3. 19:00 Praha, cz
6. 3. 19:00 Poznaň, pl
5. 3. 20:00 Varšava, pl
14. 2. 19:00 Londýn, uk
29.-2. 9. 2018 Treviso, it
26.-29. 7. 2018 Penrith, uk
15.-17. 8. 2017 Sankt Pölten, at
9.-16. 8. 2017 Budapešť, hu
25.-28. 5. 2017 Liverpool, uk
2.-5. 7. 2011 Hradec Králové, cz

Videa White Lies (4)


Fotky White Lies (1)

White Lies

Diskografie White Lies (22)

FIVE Koupit 2019
Friends (Deluxe Version) Koupit 2017
Friends (Deluxe) Koupit 2017
Friends Koupit 2016
Live At Hoxton Bar & Kitchen 23.07.13 Koupit 2013
BIG TV Koupit 2013
BIG TV (Deluxe Edition) Koupit 2013
BIG TV - Track By Track Koupit 2013
Ritual Koupit 2011
To Lose My Life ... Koupit 2009
To Lose My Life (Bonus Track Version) Koupit 2009
To Lose My Life... (Bonus remix version ¿ International) Koupit 2009

whitelies.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha

Hans Zimmer

Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha

Maroon 5

Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha
Wireless Festival Germany 2019
Festival, Pop, Rap
Wireless Festival Germany 2019
Pá 5. — So 6. července 2019, Frankfurt nad Mohanem, de

Cardi B, James Blake, Migos, Rita Ora, Travis Scott

Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha

Bob Dylan

Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Hlavní strana Interpreti White Lies