Wim Mertens

compositional ambient, fourth world, minimal, modern classical

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Wim Mertens (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Wim Mertens (20)

Nature's Largess Koupit 2017
Cran Aux Oeufs Koupit 2017
Dust of truths Koupit 2016
Dust of Truths Koupit 2016
What are we, locks, to do? Koupit 2016
Charaktersketch Koupit 2015
When Tool Met Wood Koupit 2014
When tool met wood Koupit 2013
A starry wisdom Koupit 2013
A Starry Wisdom Koupit 2012
Double Entendre Koupit 2012
Open Continuum Koupit 2012
Series of ands - Immediate givens Koupit 2011
Series of Ands - Immediate Givens Koupit 2011
Zee Versus Zed Koupit 2010
The World Tout Court Koupit 2009
Music and Film Koupit 2009

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí

Dunaj, Sto zvířat

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties, Turbonegro

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha

Poets of the Fall

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hlavní strana Interpreti Wim Mertens