Wim Mertens

compositional ambient, fourth world, minimal, modern classical

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Wim Mertens (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Wim Mertens (20)

Nature's Largess Koupit 2017
Cran Aux Oeufs Koupit 2017
Dust of truths Koupit 2016
Dust of Truths Koupit 2016
What are we, locks, to do? Koupit 2016
Charaktersketch Koupit 2015
When Tool Met Wood Koupit 2014
When tool met wood Koupit 2013
A starry wisdom Koupit 2013
A Starry Wisdom Koupit 2012
Double Entendre Koupit 2012
Open Continuum Koupit 2012
Series of ands - Immediate givens Koupit 2011
Series of Ands - Immediate Givens Koupit 2011
Zee Versus Zed Koupit 2010
The World Tout Court Koupit 2009
Music and Film Koupit 2009

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Wim Mertens