Wincent Weiss

Německo, deep german pop rock, german pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Wincent Weiss (16)

9. 8. 18:30 Osterholz-Scharmbeck, de
16. 11. 19:30 Mnichov, de
19. 11. 19:00 Lipsko, de
21. 11. 20:00 Hannover, de
22. 11. 19:30 Dortmund, de
25. 11. 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
28. 11. 20:00 Trier, de

Uskutečněné koncerty (4)

12. 11. 2018 20:00 Vídeň, at

Diskografie Wincent Weiss (14)

Irgendwas gegen die Stille Koupit 2017
Radio Teddy Hits, Vol. 18 Koupit 2017
Frische Luft Koupit 2017
Feuerwerk (Remixes) Koupit 2017
Musik sein (Salt & Waves Remix) Koupit 2016
Musik sein (Koby Funk Remix) Koupit 2016
Musik sein (Adrian Louis Remix) Koupit 2016
Musik sein Koupit 2016
Regenbogen Koupit 2015
Unter meiner Haut (feat. Wincent Weiss) Koupit 2015
Unter Meiner Haut Koupit 2015
Giraffenaffen 4 - Winterzeit (Deluxe Edition) Koupit 2015
Ibiza Deep House Hits 2015 Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti Wincent Weiss