Wisin

latin, latin hip hop, latin pop, reggaeton

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Wisin (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Wisin (15)

Wisin & Yandel y Amigos Koupit 2018
No Te Vas (Remix) Koupit 2018
Así Es el Amor Koupit 2017
Si Lo Hacemos Bien Koupit 2016
Prisionero Koupit 2015
Tu Libertad Koupit 2015
Amenázame Koupit 2015
Corazón Acelerao Koupit 2015
Piquete Koupit 2015
Nota de Amor Koupit 2015
El Regreso del Sobreviviente Koupit 2014
El Regreso del Sobreviviente (Deluxe Edition) Koupit 2014
Yo Quiero Contigo Koupit 2014
El Sobreviviente Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti Wisin