WizKid

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty WizKid (1)


Uskutečněné koncerty (7)

24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
9.-11. 8. 2018 Göteborg, se
7.-11. 8. 2018 Zambujeira do Mar, pt
14.-15. 7. 2018 Paříž, fr
11.-15. 7. 2018 Dour, be
7.-9. 7. 2017 Londýn, uk

Fotky WizKid (1)

WizKid

Diskografie WizKid (16)

Immediately Koupit 2018
KANA Koupit 2018
Oshe Koupit 2017
Wine to the Top Koupit 2017
Manya Koupit 2017
Odoo Koupit 2017
Daddy Yo (Instrumental) Koupit 2017
Naughty Ride Koupit 2017
African Bad Gyal Koupit 2017
Can't Believe (feat. Ty Dolla $ign & WizKid) Koupit 2017
Come Closer Koupit 2017
Sweet Love Koupit 2017
Daddy Yo Koupit 2016
Ayo Koupit 2014
Superstar Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti WizKid