WizKid

Nigérie, hip hop, pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty WizKid (5)

28.-30. 6. Brusel, be
6. 7. Amsterdam, nl
1.-4. 8. Portimão, pt

Uskutečněné koncerty (7)

24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
9.-11. 8. 2018 Göteborg, se
7.-11. 8. 2018 Zambujeira do Mar, pt
14.-15. 7. 2018 Paříž, fr
11.-15. 7. 2018 Dour, be
7.-9. 7. 2017 Londýn, uk

Videa WizKid (3)


Fotky WizKid (2)

WizKid
WizKid

Diskografie WizKid (16)

Immediately Koupit 2018
KANA Koupit 2018
Oshe Koupit 2017
Wine to the Top Koupit 2017
Manya Koupit 2017
Odoo Koupit 2017
Daddy Yo (Instrumental) Koupit 2017
Naughty Ride Koupit 2017
African Bad Gyal Koupit 2017
Can't Believe (feat. Ty Dolla $ign & WizKid) Koupit 2017
Come Closer Koupit 2017
Sweet Love Koupit 2017
Daddy Yo Koupit 2016
Ayo Koupit 2014
Superstar Koupit 2011

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha

Ewa Farna

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Timber Festival 2019
Festival
Timber Festival 2019
Pá 5. — Ne 7. července 2019, Derbyshire, uk
Hlavní strana Interpreti WizKid