Xavier Rudd

Austrálie, folk-pop, neo mellow

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Xavier Rudd (6)

28.-30. 6. Brusel, be
11.-13. 7. Lisabon, pt
7.-13. 8. Budapešť, hu
7.-11. 8. Winchester, uk

Uskutečněné koncerty (4)

2. 10. 2018 20:00 Varšava, pl
1. 10. 2018 19:00 Praha, cz
6.-8. 7. 2017 Madrid, es
30.-2. 7. 2017 Arras, fr

Videa Xavier Rudd (3)


Fotky Xavier Rudd (2)

Xavier Rudd
Xavier Rudd

Diskografie Xavier Rudd (24)

Storm Boy Koupit 2018
Live In The Netherlands Koupit 2017
Live in The Netherlands Koupit 2017
Live in the Netherlands Koupit 2017
Nanna Koupit 2015
Spirit Bird Koupit 2013
Koonyum Sun Koupit 2010
Live In Brussels Koupit 2009
Dark Shades Of Blue Koupit 2008
Dark Shades of Blue Koupit 2008
White Moth Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mácháč 2019
Festival, House, Elektro
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy

Fedde Le Grand, Timmy Trumpet, Zonderling

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha

Pavol Habera & TEAM

Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno
Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha
Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Xavier Rudd