XIII. Století

Česká republika, rock, gothic rock

+13

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty XIII. Století (2)

23. 3. 20:00 Jihlava, cz

Uskutečněné koncerty (7)

15. 2. 18:00 Brno, cz
27. 10. 2018 20:00 Brno, cz
7. 10. 2017 20:30 Brno, cz
9.-10. 6. 2017 15:00 Rokytnice nad Rokytnou, cz
28.-29. 4. 2017 Brno, cz

Videa XIII. Století (3)


Fotky XIII. Století (1)

XIII. Století

Diskografie XIII. Století (18)

Intacto Koupit 2016
Intacto + Bonusy Koupit 2016
Horizont udalosti Koupit 2013
Live In Berlin Koupit 2012
Ritual Koupit 2011
Butterfly On A Wheel Koupit 2011
Fenix Koupit 2011
Jolene Koupit 2011
Nocturno Koupit 2010
Dogma Koupit 2009
Nosferatu Koupit 2008
Vampire Songs Koupit 2004
Vendetta Koupit 2004
Metropolis Koupit 2000
Ztraceni v Karpatech Koupit 1998
Werewolf Koupit 1996
Gotika Koupit 1994
Amulet Koupit 1992

www.xiiistoleti.com

Další akce

Více akcí
Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
Hlavní strana Interpreti Česko XIII. Století