Yami Bolo

dancehall, lovers rock, reggae, roots reggae

Diskografie Yami Bolo

Wipe It Out - Single Koupit 2018
They Don't Care Koupit 2018
Love and Salvation Koupit 2017
No Racial War Koupit 2016
Rasta Sojah Koupit 2016
Bring In the Gun Koupit 2016
Soul Mate (Remix) Koupit 2016
Jah Is the Fire Koupit 2016
Jah Is in His Kingdom - Single Koupit 2016
Tell Me You Love Me Koupit 2016
Healing Of All Nations Koupit 2011
Rebelution In Dub Koupit 2009
Live In Paris Koupit 2009
Warmonger Koupit 2000
Wonders & Sign Koupit 2000
Jah Love Koupit 1998
Star Of Love Koupit 1997
Star of Love Koupit 1995
No Surrender Koupit 1909
Hlavní strana Interpreti Yami Bolo Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Zítra, Eleven Club Brno
Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Latitude Festival 2019
Festival, Pop, Indie
Latitude Festival 2019
Čt 18. — Ne 21. července 2019, Southwold, uk

George Ezra, Lana Del Rey, Primal Scream, Snow Patrol, Underworld

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň
Heilung
Koncert, Folk
Heilung
St 30. října 2019, Divadlo Hybernia Praha
Edmania Open Air 2019
Festival, House, Taneční hudba
Edmania Open Air 2019
Pá 21. — So 22. června 2019, Trenčín, sk

Afrojack, Cosmic Gate, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W

Skautská Alternativa 2019
Festival, Indie, Pop
Skautská Alternativa 2019
Pá 13. — So 14. září 2019, Praha
Bexey
Koncert
Bexey
Po 8. dubna 2019, Café V Lese Praha