Yami Bolo

dancehall, lovers rock, reggae, roots reggae

Diskografie Yami Bolo

Wipe It Out - Single Koupit 2018
They Don't Care Koupit 2018
Love and Salvation Koupit 2017
No Racial War Koupit 2016
Rasta Sojah Koupit 2016
Bring In the Gun Koupit 2016
Soul Mate (Remix) Koupit 2016
Jah Is the Fire Koupit 2016
Jah Is in His Kingdom - Single Koupit 2016
Tell Me You Love Me Koupit 2016
Healing Of All Nations Koupit 2011
Rebelution In Dub Koupit 2009
Live In Paris Koupit 2009
Warmonger Koupit 2000
Wonders & Sign Koupit 2000
Jah Love Koupit 1998
Star Of Love Koupit 1997
Star of Love Koupit 1995
No Surrender Koupit 1909
Hlavní strana Interpreti Yami Bolo Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, Rag'n'Bone Man, The Cure

Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Razorlight
Koncert, Indie, Pop
Razorlight
Čt 7. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Razorlight

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové, cz

Bring Me the Horizon, Rudimental

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha, cz
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz