Yoshida Brothers

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Yoshida Brothers (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Yoshida Brothers (20)

Cool Spiral / While My Guitar Gently Weeps Koupit 2018
PRANA Koupit 2015
Horizon Koupit 2014
夏の情事 Koupit 2014
Prana Koupit 2014
吉田兄弟ベスト 弐 -2005~2009- Koupit 2012
吉田兄弟ベスト 壱 -1999~2004- Koupit 2012
全国ツアー2006『飛翔』実況完全録音盤 Koupit 2007
Change Koupit 2007
飛翔 三味線だけの世界Vol.1 Koupit 2006
Hishou Koupit 2006
RISING Koupit 2005
Renaissance Koupit 2004
Yoshida Brothers Best Vol. Two Koupit 2004
Frontier Koupit 2003
Yoshida Brothers Best Vol. One Koupit 2002
STORM Koupit 2002
MOVE Koupit 2000

Další akce

Více akcí
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

The Briefs
Koncert, Pop, Punk
The Briefs
St 5. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Tender
Koncert
Tender
St 20. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Next 2018
Festival, Elektro
Next 2018
St 28. — So 1. prosince 2018, Bratislava, sk

Caterina Barbieri, Fatima Al Qadiri

Hlavní strana Interpreti Yoshida Brothers