Yuridia

grupera, latin, latin pop, tropical

Diskografie Yuridia

Amigos No por Favor (Primera Fila) [En Vivo] Koupit 2017
La Voz de un Ángel Koupit 2016
6 Koupit 2016
Así Se Fue Koupit 2015
Para Decir Adiós Koupit 2015
Ya Es Muy Tarde Koupit 2015
Personalidad Koupit 2014
Lo Esencial de Yuridia Koupit 2013
Para Mí Koupit 2011
Nada Es Color De Rosa Koupit 2009
Yuridia (Remixes) Koupit 2008
Entre Mariposas Koupit 2007
Habla el Corazón Koupit 2006
Hlavní strana Interpreti Yuridia Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Festival Boskovice 2019
Festival
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice, cz
John Mayall
Koncert, Blues
John Mayall
Pá 15. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Glastonbury Festival 2019
Festival
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk