Zedd

big room, complextro, dance pop, edm

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Zedd (3)

12.-21. 4. Indio, us

Uskutečněné koncerty (1)

11.-15. 7. 2018 Neustadt-Glewe, de

Fotky Zedd (1)

Zedd

Diskografie Zedd (13)

Happy Now Koupit 2018
Stay (Covered by RIRI) Koupit 2018
Let Me Love You (Zedd Remix) Koupit 2016
True Colors (Perfect Edition) Koupit 2015
True Colors Koupit 2015
Clarity (Deluxe) Koupit 2014
Clarity Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha

Ewa Farna

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Timber Festival 2019
Festival
Timber Festival 2019
Pá 5. — Ne 7. července 2019, Derbyshire, uk
Hlavní strana Interpreti Zedd