Zero Assoluto

italian arena pop, italian hip hop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Zero Assoluto (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Zero Assoluto (20)

Di me e di te Koupit 2016
L'amore comune Koupit 2015
Alla Fine Del Giorno Koupit 2014
Sotto una pioggia di parole Koupit 2014
Cos'é normale Koupit 2014
Per dimenticare Koupit 2014
Perdermi Koupit 2011
Perdermi (Bonus track) Koupit 2011
Pure Love Songs 3 Koupit 2011
Win Or Lose ('Appena Prima Di Partire') Koupit 2008
Appena prima di partire Koupit 2007
Appena Prima Di Partire Koupit 2007
Sei Parte Di Me Koupit 2006
Svegliarsi La Mattina Koupit 2006
Goleo VI Presents His 2006 FIFA Worldcup Hits Koupit 2006
Loose Koupit 2006
Scendi Koupit 2004

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Summer Sessions 2019 – Edinburgh
Festival, Pop, Elektro
Summer Sessions 2019 – Edinburgh
St 7. — Ne 18. srpna 2019, Edinburgh, uk

CHVRCHES, Florence + The Machine, Primal Scream

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno

Michal Hrůza, Mig 21

Hlavní strana Interpreti Zero Assoluto