Zico

dance pop, k-hop, k-pop, korean pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Zico (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

3. 10. 20:00 Varšava, pl

Diskografie Zico (17)

Monthly Project 2017 Yoon Jong Shin Koupit 2018
WHITE NIGHT Koupit 2018
She’s a Baby Koupit 2017
Wi-Fi (From Monthly Project 2017 February Yoon Jong Shin) Koupit 2017
Television Koupit 2017
Medley Dendang Ria Nusantara Koupit 2017
Classe Z (Colonna Sonora Originale) Koupit 2017
Show Me The Money 6 Ep. 4 Koupit 2017
WHITE NIGHT (KR EDITION) Koupit 2017
Show me the money 6 Ep. 2 Koupit 2017
BERMUDA TRIANGLE (feat. Crush & DEAN) Koupit 2016
Jelly box Flower Way (Prod. By ZICO) SEJEONG Koupit 2016
Break Up 2 Make Up Koupit 2016
GALLERY Koupit 2015
Say Yes Or No Koupit 2015
Well Done Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Charlie Winston
Koncert, Folk, Pop
Charlie Winston
Po 11. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Charlie Winston

Yungblud
Koncert, Rock
Yungblud
St 23. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Yungblud

Nero
Koncert
Nero
Po 26. listopadu 2018, Roxy Praha, cz
Mogli
Koncert, Folk, Pop
Mogli
Čt 4. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Let It Roll 2019
Festival, House, Elektro
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz

High Contrast, Noisia

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Zico