Mac Demarco

Kanada, indie pop, indie r&b, indie rock, indietronica

Zatiaľ bez hodnotenia

Pridať hodnotenie

Budúce koncerty Mac Demarco (4)

30.-1. 6. Barcelona, es
31.-2. 6. Hilvarenbeek, nl
11.-13. 7. Trenčín, sk

Uskutočnené koncerty (10)

1.-3. 11. 2018 Paříž, fr
21. 10. 2018 19:00 Bratislava, sk
25.-27. 8. 2017 Paříž, fr
22.-27. 8. 2017 Asolo, it
17.-20. 8. 2017 Saint-Malo, fr
15. 8. 2017 20:00 Viedeň, at
13. 8. 2017 20:30 Praha, cz
9.-16. 8. 2017 Budapešť, hu
8.-12. 8. 2017 Oslo, no
31.-4. 6. 2017 Barcelona, es

Videá Mac Demarco (4)


Fotky Mac Demarco (2)

Mac Demarco
Mac Demarco

Diskografia Mac Demarco (20)

This Old Dog Kúpiť na Amazonu 2017
One More Love Song Kúpiť na Amazonu 2017
On The Level Kúpiť na Amazonu 2017
On the Level Kúpiť na Amazonu 2017
Another (Demo) One Kúpiť na Amazonu 2016
Another One Kúpiť na Amazonu 2015
Salad Days Demos Kúpiť na Amazonu 2014
Salad Days Kúpiť na Amazonu 2014
Live & Acoustic Vol. 1 Kúpiť na Amazonu 2013
2 Demos Kúpiť na Amazonu 2013
Rock And Roll Night Club Kúpiť na Amazonu 2012
Rock and Roll Night Club Kúpiť na Amazonu 2012

Podobní interpreti

Ďalšie akcie

Viac akcií
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. máj 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

You Me At Six
Koncert, Pop, Punk
You Me At Six
So 26. január 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

You Me At Six

Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Ut 23. apríl 2019, Forum Karlín Praha, cz

Jessie J

Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pi 22. november 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz
Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Št 15. — So 17. august 2019, Hradec Králové, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. jún 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ut 19. február 2019, Forum Karlín Praha, cz
Talos
Koncert, Indie, Pop
Talos
Št 23. máj 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Hlavná strana Interpreti Mac Demarco