Vészk'járat

hungarian hip hop

Diskografia Vészk'járat

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Kúpiť na Amazonu 2017
Emberundor Kúpiť na Amazonu 2016
Életfogytig Föld Alatt Kúpiť na Amazonu 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Kúpiť na Amazonu 2014
KillaGoons Kúpiť na Amazonu 2014
Killagoons Kúpiť na Amazonu 2014
Pokolsztráda Kúpiť na Amazonu 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Kúpiť na Amazonu 2014
Életem Rímei Kúpiť na Amazonu 2013
Atlantisz Kúpiť na Amazonu 2013
Hlavná strana Interpreti Vészk'járat Diskografia

Odporúčané akcie

Viac akcií
Hollow Coves
Koncert, Folk, Indie
Hollow Coves
Ut 25. september 2018, Café V Lese Praha, cz
Royal Republic
Koncert, Rock
Royal Republic
St 27. marec 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz
Cold Cave
Koncert, Pop, Rock
Cold Cave
Po 5. november 2018, Futurum Music Bar Praha, cz

Cold Cave

Flatbush Zombies
Koncert, Rap, Pop
Flatbush Zombies
Št 11. október 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
How To Dress Well
Koncert, Elektro, Pop
How To Dress Well
Po 22. október 2018, Café V Lese Praha, cz
Peter Bjorn and John
Koncert, Rock
Peter Bjorn and John
Pi 19. október 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Dátum bude oznámené, Lipsko, de
Dead Can Dance
Koncert, Rock, Pop
Dead Can Dance
Po 24. jún 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz

Dead Can Dance

Xavier Rudd
Koncert, Pop
Xavier Rudd
Po 1. október 2018, Palác Akropolis Praha, cz