Vészk'járat

hungarian hip hop

Diskografia Vészk'járat

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Kúpiť na Amazonu 2017
Emberundor Kúpiť na Amazonu 2016
Életfogytig Föld Alatt Kúpiť na Amazonu 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Kúpiť na Amazonu 2014
KillaGoons Kúpiť na Amazonu 2014
Killagoons Kúpiť na Amazonu 2014
Pokolsztráda Kúpiť na Amazonu 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Kúpiť na Amazonu 2014
Életem Rímei Kúpiť na Amazonu 2013
Atlantisz Kúpiť na Amazonu 2013
Hlavná strana Interpreti Vészk'járat Diskografia

Odporúčané akcie

Viac akcií
Amanda Palmer
Koncert, Rock
Amanda Palmer
Št 26. september 2019, Divadlo Hybernia Praha, cz
Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. júl 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. október 2019, Palác Akropolis Praha, cz
Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pi 9. — So 10. august 2019, Piešťany

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks, The Vaccines

Ady Suleiman
Koncert, Funk
Ady Suleiman
Ut 2. apríl 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Ut 16. apríl 2019, Roxy Praha, cz
Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Ut 18. jún 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41