Vészk'járat

hungarian hip hop

Diskografia Vészk'járat

Életfogytig Föld Alatt (Bővített Kiadás) Kúpiť na Amazonu 2017
Emberundor Kúpiť na Amazonu 2016
Életfogytig Föld Alatt Kúpiť na Amazonu 2015
TDI Remix (Rawmatik remix) Kúpiť na Amazonu 2014
KillaGoons Kúpiť na Amazonu 2014
Killagoons Kúpiť na Amazonu 2014
Pokolsztráda Kúpiť na Amazonu 2014
Tipli (feat. Vészk'járat) Kúpiť na Amazonu 2014
Életem Rímei Kúpiť na Amazonu 2013
Atlantisz Kúpiť na Amazonu 2013
Hlavná strana Interpreti Vészk'járat Diskografia

Odporúčané akcie

Viac akcií
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Ut 26. február 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pi 14. — Ne 16. jún 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pi 28. — So 29. jún 2019, Hradec nad Moravicí, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pi 23. — So 24. august 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pi 23. — Ne 25. august 2019, Amsterdam, nl
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Št 20. december 2018, Roxy Praha, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. júl 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. apríl 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer