Bark Psychosis

dream pop, post rock, shoegaze, slow core

Diskografie Bark Psychosis

400 Winters Koupit 2006
Codename: Dustsucker Koupit 2005
Hex Koupit 1994
A Street Scene Koupit 1994
Blue Koupit 1994
Hlavní strana Interpreti Bark Psychosis Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
The Neighbourhood
Koncert, Pop, Rock
The Neighbourhood
St 6. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Neighbourhood

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, Rag'n'Bone Man, The Cure

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Glastonbury Festival 2019
Festival
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk
Žižkovská Noc 2019
Festival, Pop, Elektro
Žižkovská Noc 2019
Čt 21. — So 23. března 2019, Praha, cz

Emma Smetana, Sto zvířat, Ventolin

Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

The Cure