Trendy Jony Leoš Mareš Rammstein Jiří Korn Krhut & Kozub s kapelou Pražský Majáles 2024 90S Explosion Praha 2024

beabadoobee

Spojené království , lo-fi beats, rock

15 sledujících

Nadcházející koncerty beabadoobee

Sledujte umělce beabadoobee a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 192

beabadoobee

beabadoobee, vlastním jménem Beatrice Laus, je britská zpěvačka a textařka s filipínskými kořeny. Narodila se 3. června 2000 v Londýně, kde také vyrůstala. Už od útlého věku měla Beabadoobee zájem o hudbu a začala hrát na kytaru ve svých 17 letech.

Její první průlom přišel v roce 2017, kdy začala nahrávat své vlastní skladby a zveřejňovat je na platformě SoundCloud. Její písně si získaly docela velkou popularitu a to přilákalo pozornost hudebního producenta Joela Littleho, který spolupracoval s takovými umělci jako Lorde či Taylor Swift. Ten ji pozval do studia, kde společně pracovali na jejím debutovém EP "Lice".

beabadoobee se ale nejvíce proslavila svou písní "Coffee", která se stala virálním hitem na platformě TikTok.

V roce 2020 vydala své debutové studiové album "Fake It Flowers", které se setkalo s pozitivními ohlasy od kritiků. Beabadoobee ve svých textech otevřeně mluví o svých emocích a prožitcích a to ji dělá velmi autentickou a zaranžovanou umělkyní.
 
Její hudba je často označována jako indie pop a bedroom pop, což jsou žánry, které v posledních letech získávají na popularitě mezi mladým publikem.
Více informací
Hlavní strana Interpreti beabadoobee

Doporučené akce

Další akce