Boris Brejcha

Německo, electro, techno

+35
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Boris Brejcha (17)

7.-9. 6. Frankfurt nad Mohanem, de
27.-30. 6. Marmande, fr
29.-30. 6. Spaarnwoude, nl
4.-8. 7. Novi Sad, rs
4.-7. 7. Constanța, ro
13.-14. 7. Freiburg, de
19.-28. 7. Boom, be
27. 7. Rüsselsheim am Main, de
18.-22. 8. Novalja, hr

Uskutečněné koncerty (33)

1. 1. Madrid, es
31. 12. 2018 Brusel, be
15. 12. 2018 Montpellier, fr
1. 12. 2018 Mnichov, de
17. 11. 2018 Chemillé-Melay, fr
16.-18. 11. 2018 Düsseldorf, de
2. 10. 2018 Freiburg im Breisgau, de
19.-23. 8. 2018 Novalja, hr
3.-5. 8. 2018 Kastellaun, de
28. 7. 2018 Rüsselsheim am Main, de
20.-29. 7. 2018 Boom, be
20.-21. 7. 2018 Carpentras, fr
19.-22. 7. 2018 Herzogenaurach, de
14.-15. 7. 2018 Freiburg, de
12.-15. 7. 2018 Novi Sad, rs
11.-15. 7. 2018 Dour, be
6.-9. 7. 2018 Normandy, fr
6.-8. 7. 2018 Arras, fr
16. 6. 2018 15:00 Praha, cz
15.-16. 6. 2018 Marseille, fr
7.-9. 6. 2018 Memmingerberg, de
1.-3. 6. 2018 Frankfurt nad Mohanem, de
24.-29. 4. 2018 Bourges, fr
24. 4. 2018 Lisabon, pt
13. 4. 2018 22:00 Varšava, pl
7. 4. 2018 Mannheim, de
27.-3. 3. 2018 Grenoble, fr
17. 9. 2017 18:00 Praha, cz
1.-3. 9. 2017 Friedland, de
28.-29. 7. 2017 Bonn, de
7.-9. 7. 2017 Bolshoe Kozino, ru

Videa Boris Brejcha (1)


Fotky Boris Brejcha (2)

Boris Brejcha
Boris Brejcha

Diskografie Boris Brejcha (20)

Bleeding Heart Koupit 2017
Space Gremlin Koupit 2017
DJ Mixes Single Tracks Koupit 2016
22 Koupit 2016
FEAR Koupit 2016
Sir Ravealot Koupit 2016
S.P.A.C.E. Koupit 2015
I AM THE JOKER Koupit 2015
Feuerfalter Special Edition Koupit 2014
Feuerfalter Part 02 Koupit 2014
Everybody Wants To Go To Heaven Koupit 2013
WeGo Koupit 2013
Der Alchemyst Koupit 2013
My Name Is ...remixes Koupit 2011
My Name Is Koupit 2010
Fruhe Autisten Koupit 2010
Mein Wahres Ich Koupit 2008
Die Maschinen Sind Gestrandet Koupit 2007
Die Maschinen kontrollieren uns Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Magnetic Festival 2019
Festival, Elektro, House
Magnetic Festival 2019
Pá 3. května 2019, Praha

Laidback Luke, Vini Vici, Will Sparks

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Hlavní strana Interpreti Boris Brejcha