Boris Brejcha

Německo, electro, techno

+22
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Boris Brejcha (7)

7.-9. 6. Frankfurt nad Mohanem, de
13.-14. 7. Freiburg, de
Datum bude oznámeno Villaricos, es
18.-22. 8. Novalja, hr

Uskutečněné koncerty (33)

1. 1. Madrid, es
31. 12. 2018 Brusel, be
15. 12. 2018 Montpellier, fr
1. 12. 2018 Mnichov, de
17. 11. 2018 Chemillé-Melay, fr
16.-18. 11. 2018 Düsseldorf, de
2. 10. 2018 Freiburg im Breisgau, de
19.-23. 8. 2018 Novalja, hr
3.-5. 8. 2018 Kastellaun, de
28. 7. 2018 Rüsselsheim am Main, de
20.-29. 7. 2018 Boom, be
20.-21. 7. 2018 Carpentras, fr
19.-22. 7. 2018 Herzogenaurach, de
14.-15. 7. 2018 Freiburg, de
12.-15. 7. 2018 Novi Sad, rs
11.-15. 7. 2018 Dour, be
6.-9. 7. 2018 Normandy, fr
6.-8. 7. 2018 Arras, fr
16. 6. 2018 15:00 Praha, cz
15.-16. 6. 2018 Marseille, fr
7.-9. 6. 2018 Memmingerberg, de
1.-3. 6. 2018 Frankfurt nad Mohanem, de
24.-29. 4. 2018 Bourges, fr
24. 4. 2018 Lisabon, pt
13. 4. 2018 22:00 Varšava, pl
7. 4. 2018 Mannheim, de
27.-3. 3. 2018 Grenoble, fr
17. 9. 2017 18:00 Praha, cz
1.-3. 9. 2017 Friedland, de
28.-29. 7. 2017 Bonn, de
7.-9. 7. 2017 Bolshoe Kozino, ru

Videa Boris Brejcha (1)


Fotky Boris Brejcha (2)

Boris Brejcha
Boris Brejcha

Diskografie Boris Brejcha (17)

Bleeding Heart Koupit 2017
Space Gremlin Koupit 2017
DJ Mixes Single Tracks Koupit 2016
FEAR Koupit 2016
Sir Ravealot Koupit 2016
S.P.A.C.E. Koupit 2015
I AM THE JOKER Koupit 2015
Feuerfalter Special Edition Koupit 2014
Feuerfalter Part 02 Koupit 2014
Everybody Wants To Go To Heaven Koupit 2013
WeGo Koupit 2013
Der Alchemyst Koupit 2013
My Name Is ...remixes Koupit 2011
My Name Is Koupit 2010
Fruhe Autisten Koupit 2010
Mein Wahres Ich Koupit 2008
Die Maschinen Sind Gestrandet Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti Boris Brejcha