Deathstars

Švédsko, gothic metal, gothic symphonic metal, industrial rock, melodic death metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Deathstars (2)

11.-14. 7. Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (1)

4.-6. 6. 2015 Hradec Králové, cz

Videa Deathstars (8)


Fotky Deathstars (2)

Deathstars
Deathstars

Diskografie Deathstars (21)

The Perfect Cult (Bonus Version) Koupit 2014
The Perfect Cult Koupit 2014
ザ・パーフェクト・カルト Koupit 2014
The Greatest Hits on Earth Koupit 2012
The Greatest Hits On Earth Koupit 2011
Decade of Debauchery Koupit 2010
Night Electric Night Koupit 2010
Synthetic Generation Koupit 2009
Night Electric Night (Platinum Edition) Koupit 2009
Night Electric Night (Gold Edition) Koupit 2009
Termination Bliss Koupit 2006
Synthetic Generation (Special Edition) Koupit 2003

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Secret Solstice 2019
Festival, Elektro, House
Secret Solstice 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Reykjavík, is

Martin Garrix, Morcheeba, Rita Ora, Robert Plant And The Sensational Space Shifters

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Hlavní strana Interpreti Deathstars