Die Ärzte

Německo, punk, rock

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Die Ärzte (7)

16. 5. 20:00 Varšava, pl
16. 5. 20:00 Varšava, pl
30. 5. 19:00 Londýn, uk
7.-9. 6. Nurburg, de
13.-16. 6. Nickelsdorf, at
27.-30. 6. St. Gallen, ch

Videa Die Ärzte (3)


Fotky Die Ärzte (1)

Die Ärzte

Diskografie Die Ärzte (21)

Die Nacht der Dämonen (Live) Koupit 2013
auch Koupit 2012
Jazz ist anders Koupit 2007
Bäst Of Koupit 2006
Geräusch Koupit 2003
Watching the Waves (All Mixes) Koupit 2002
Rock'n'Roll Realschule Koupit 2002
unplugged "Rock´n´ Roll Realschule" Koupit 2002
Runter mit den Spendierhosen, Unsichtbarer! Koupit 2000
Wir wollen nur deine Seele Koupit 1999
13 Koupit 1998
Le Frisur Koupit 1996
Planet Punk Koupit 1995
Das Beste von kurz nach früher bis jetze Koupit 1994
Die Bestie in Menschengestalt Koupit 1993
Die Ärzte Früher! (1982-83) Koupit 1989
Nach uns die Sintflut (Live) Koupit 1988
Das ist nicht die ganze Wahrheit... Koupit 1988
Ist das alles? - 13 Höhepunkte mit den Ärzten Koupit 1987
Die Ärzte (ohne »Geschwisterliebe«) Koupit 1986
Im Schatten der Ärzte Koupit 1985

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha

Ewa Farna

Wardruna
Koncert, Folk
Wardruna
Pá 22. listopadu 2019, Velký sál Lucerna Praha
Elderbrook
Koncert
Elderbrook
Út 9. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha

Elderbrook

Festival Boskovice 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Festival Boskovice 2019
Čt 4. — Ne 7. července 2019, Boskovice

Khoiba, WWW Neurobeat

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha

George Ezra

Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Bastille, Florence + The Machine, Mumford & Sons, Muse, P!nk, The Cure, Tool

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Hlavní strana Interpreti Die Ärzte