Galantis

Švédsko, dance pop, edm, electro house, pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Galantis (1)


Uskutečněné koncerty (16)

25.-26. 8. 2018 Londýn, uk
24.-26. 8. 2018 Amsterdam, nl
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
20.-29. 7. 2018 Boom, be
5.-11. 7. 2018 Split, hr
5.-8. 7. 2018 Constanța, ro
4.-7. 7. 2018 17:00 Ostrava, cz
15.-16. 6. 2018 Stockholm, se
1. 2. 2018 20:00 Vídeň, at
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
18.-19. 8. 2017 Oslo, no
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Fotky Galantis (1)

Galantis

Diskografie Galantis (18)

Tell Me You Love Me (Remixes Pt. 2) Koupit 2018
The Aviary Koupit 2017
Tell Me You Love Me (Tyler Touché Remix) Koupit 2017
Tell Me You Love Me Koupit 2017
Too Good At Goodbyes (Galantis Remix) Koupit 2017
Girls On Boys Koupit 2017
Fetish (feat. Gucci Mane) [Galantis Remix] Koupit 2017
True Feeling (Galantis & shndō VIP Mix) Koupit 2017
Hunter (Remixes) Koupit 2017
Bloodstain (Galantis Remix) Koupit 2017
Rich Boy Koupit 2017
Shape of You (Galantis Remix) Koupit 2017
Pillow Fight (Galantis & CID VIP Mix) Koupit 2017
Pharmacy Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha

Ewa Farna

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Timber Festival 2019
Festival
Timber Festival 2019
Pá 5. — Ne 7. července 2019, Derbyshire, uk
Hlavní strana Interpreti Galantis