Galantis

dance pop, edm, electro house, pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Galantis (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (16)

25.-26. 8. 2018 Londýn, uk
24.-26. 8. 2018 Amsterdam, nl
23.-26. 8. 2018 Daresbury, uk
17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
20.-29. 7. 2018 Boom, be
5.-11. 7. 2018 Split, hr
5.-8. 7. 2018 Constanța, ro
4.-7. 7. 2018 17:00 Ostrava, cz
15.-16. 6. 2018 Stockholm, se
1. 2. 2018 20:00 Vídeň, at
9.-10. 9. 2017 Berlín, de
18.-19. 8. 2017 Oslo, no
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk

Diskografie Galantis (18)

Tell Me You Love Me (Remixes Pt. 2) Koupit 2018
The Aviary Koupit 2017
Tell Me You Love Me (Tyler Touché Remix) Koupit 2017
Tell Me You Love Me Koupit 2017
Too Good At Goodbyes (Galantis Remix) Koupit 2017
Girls On Boys Koupit 2017
Fetish (feat. Gucci Mane) [Galantis Remix] Koupit 2017
True Feeling (Galantis & shndō VIP Mix) Koupit 2017
Hunter (Remixes) Koupit 2017
Bloodstain (Galantis Remix) Koupit 2017
Rich Boy Koupit 2017
Shape of You (Galantis Remix) Koupit 2017
Pillow Fight (Galantis & CID VIP Mix) Koupit 2017
Pharmacy Koupit 2015

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti Galantis