Harlej

Česká republika, rock

+19

Budoucí koncerty Harlej (9)

2. 11. 19:30 Křesetice, cz
3.-4. 11. 19:30 Holice, cz
9. 11. 20:30 Litvínov, cz
1. 12. 19:30 Horažďovice, cz
14. 12. 20:00 Boskovice, cz
25. 12. 20:00 Králíky, cz
15.-17. 8. 2019 12:00 Moravský Krumlov, cz

Uskutečněné koncerty (67)

19. 10. 21:00 Prachatice, cz
13. 10. 20:00 Praha, cz
22. 9. 20:00 Kralovice, cz
21. 9. 20:00 Třebíč, cz
8. 9. 15:00 Vysoké Mýto, cz
17.-18. 8. Sadská, cz
10.-11. 8. Domažlice, cz
4. 8. 16:00 Uherský Brod, cz
3.-5. 8. 16:00 Brno, cz
20. 7. 13:30 Jihlava, cz
20. 7. 15:00 Voděrady, cz
20.-21. 7. 15:00 Hořice, cz
6.-7. 7. Holýšov, cz
22.-23. 6. 16:00 Pardubice, cz
27. 4. 19:00 České Budějovice, cz
21. 4. 20:00 Kovářov, cz
17. 4. 20:00 Praha, cz
14. 4. 19:00 Ostrava, cz
13. 4. 19:00 Olomouc, cz
7. 4. 19:00 Lnáře, cz
6. 4. 19:00 Vimperk, cz
31. 3. 20:00 Jindřichův Hradec, cz
30. 3. 19:00 Dolní Kralovice, cz
29. 3. 19:00 Brno, cz
24. 3. 19:00 Valdice u Jičína, cz
23. 3. 19:00 Vamberk, cz
16. 3. 20:00 Stříbro, cz
10. 3. 20:00 Herálec, cz
9. 3. 20:00 Sušice, cz
3. 3. 20:00 Domažlice, cz
16. 12. 2017 20:00 Kolín, cz
17. 11. 2017 19:30 Svitavy, cz
16. 11. 2017 19:30 Klatovy, cz
4. 11. 2017 20:00 Semily, cz
3. 11. 2017 20:00 Příbram, cz
21. 10. 2017 20:00 Staňkov, cz
20. 10. 2017 20:00 Strakonice, cz
13. 10. 2017 20:00 Mladá Vožice, cz
7. 10. 2017 21:00 Turnov, cz
6. 10. 2017 20:00 Pardubice, cz
23. 9. 2017 20:00 Miroslav, cz
22. 9. 2017 20:00 Ledeč nad Sázavou, cz
8.-9. 9. 2017 19:30 Golčův Jeníkov, cz
18.-19. 8. 2017 13:00 Moravský Krumlov, cz
18. 8. 2017 20:00 Výrava, cz
29. 7. 2017 13:00 Protivín, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Holýšov, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
23.-24. 6. 2017 19:00 Velešín, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
10.-11. 6. 2017 12:30 Třebětice u Dačic, cz
12. 5. 2017 19:30 Tábor, cz
7. 5. 2017 20:00 Křesetice, cz
5. 5. 2017 20:00 Ostrava, cz
21. 4. 2017 19:30 Prachatice, cz
15. 4. 2017 20:00 Lnáře, cz
14. 4. 2017 20:00 Čelákovice, cz
13. 4. 2017 20:00 Brno, cz
18. 3. 2017 20:00 Havlíčkův Brod, cz

Videa Harlej (4)


Fotky Harlej (2)

Harlej
Harlej

Diskografie Harlej (8)

Smidli fidli (Live) Koupit 2018
Hodny holky zly kluky chtej Koupit 2017
OffLine Koupit 2017
Na Prodej Koupit 2014
Harlejland - Harlej Best Of Koupit 2010
University Koupit 2008
Ctyri z punku a pes Koupit 2007
Kdyz Chvalim, Tak Sebe Koupit 2004

www.harlej.cz

Další akce

Více akcí
Hradecký slunovrat 2019
Festival
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
BE:26 Soundz Czech – Zrní + FVTVRE + další
Festival, Elektro, Punk
BE:26 Soundz Czech – Zrní + FVTVRE + další
Čt 25. října 2018, Praha, cz

FVTVRE, Pris, Zrní

Janáček Brno 2018
Festival
Janáček Brno 2018
So 17. — St 5. prosince 2018, Brno, cz

Jitka Čechová, Pavel Haas Quartet, Thomas Adès

Parcels
Koncert, Elektro, Pop
Parcels
Pá 7. prosince 2018, Rock Café Praha, cz

Parcels

Ji.hlava 2018
Film
Ji.hlava 2018
Čt 25. — Út 30. října 2018, Jihlava - různá místa Jihlava, cz
 Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Ne 7. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

BE26: Chris Liebing
Koncert, Elektro, Techno
BE26: Chris Liebing
Pá 26. října 2018, Roxy Praha, cz

Chris Liebing

Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Harlej