Harlej

Česko, rock

+72

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Harlej (32)

30. 3. 19:30 Mladá Vožice, cz
6. 4. 19:30 Semily, cz
19. 4. 20:30 Dolní Kralovice, cz
21. 4. 12:30 Králíky, cz
26. 4. 19:30 Příbram, cz
27. 4. 20:00 Jindřichův Hradec, cz
11. 5. 12:00 Plzeň, cz
18. 5. 12:00 Písek, cz
23.-26. 5. 12:00 Pasohlávky, cz
28.-29. 6. Přeštěnice, cz
4.-6. 7. Jihlava, cz
5.-6. 7. Holýšov, cz
12. 7. 17:00 Litvínov, cz
25.-28. 7. Liberec, cz
3. 8. 12:00 Jince, cz
10. 8. 11:00 Jihlava, cz
15.-17. 8. 12:00 Moravský Krumlov, cz

Uskutečněné koncerty (80)

16. 3. 20:30 Herálec, cz
15. 3. 20:30 Toužim, cz
8. 3. 20:00 Strakonice, cz
26. 12. 2018 20:00 Plzeň, cz
25. 12. 2018 20:00 Králíky, cz
15. 12. 2018 20:00 Moravský Krumlov, cz
14. 12. 2018 20:00 Boskovice, cz
1. 12. 2018 19:30 Horažďovice, cz
30. 11. 2018 20:30 Hořovice, cz
9. 11. 2018 20:30 Litvínov, cz
3.-4. 11. 2018 19:30 Holice, cz
2. 11. 2018 19:30 Křesetice, cz
19. 10. 2018 21:00 Prachatice, cz
13. 10. 2018 20:00 Praha, cz
22. 9. 2018 20:00 Kralovice, cz
21. 9. 2018 20:00 Třebíč, cz
8. 9. 2018 15:00 Vysoké Mýto, cz
17.-18. 8. 2018 Sadská, cz
17. 8. 2018 18:00 Výrava, cz
10.-11. 8. 2018 Domažlice, cz
4. 8. 2018 16:00 Uherský Brod, cz
3.-5. 8. 2018 16:00 Brno, cz
20. 7. 2018 13:30 Jihlava, cz
20. 7. 2018 15:00 Voděrady, cz
20.-21. 7. 2018 15:00 Hořice, cz
6.-7. 7. 2018 Holýšov, cz
6. 7. 2018 20:00 Tučapy, cz
22.-23. 6. 2018 16:00 Pardubice, cz
27. 4. 2018 19:00 České Budějovice, cz
21. 4. 2018 20:00 Kovářov, cz
17. 4. 2018 20:00 Praha, cz
14. 4. 2018 19:00 Ostrava, cz
13. 4. 2018 19:00 Olomouc, cz
7. 4. 2018 19:00 Lnáře, cz
6. 4. 2018 19:00 Vimperk, cz
31. 3. 2018 20:00 Jindřichův Hradec, cz
30. 3. 2018 19:00 Dolní Kralovice, cz
29. 3. 2018 19:00 Brno, cz
24. 3. 2018 19:00 Valdice u Jičína, cz
23. 3. 2018 19:00 Vamberk, cz
16. 3. 2018 20:00 Stříbro, cz
10. 3. 2018 20:00 Herálec, cz
9. 3. 2018 20:00 Sušice, cz
3. 3. 2018 20:00 Domažlice, cz
16. 12. 2017 20:00 Kolín, cz
17. 11. 2017 19:30 Svitavy, cz
16. 11. 2017 19:30 Klatovy, cz
4. 11. 2017 20:00 Semily, cz
3. 11. 2017 20:00 Příbram, cz
21. 10. 2017 20:00 Staňkov, cz
20. 10. 2017 20:00 Strakonice, cz
13. 10. 2017 20:00 Mladá Vožice, cz
7. 10. 2017 21:00 Turnov, cz
6. 10. 2017 20:00 Pardubice, cz
23. 9. 2017 20:00 Miroslav, cz
22. 9. 2017 20:00 Ledeč nad Sázavou, cz
8.-9. 9. 2017 19:30 Golčův Jeníkov, cz
18.-19. 8. 2017 13:00 Moravský Krumlov, cz
18. 8. 2017 20:00 Výrava, cz
29. 7. 2017 13:00 Protivín, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Holýšov, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
23.-24. 6. 2017 19:00 Velešín, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
10.-11. 6. 2017 12:30 Třebětice u Dačic, cz
12. 5. 2017 19:30 Tábor, cz
7. 5. 2017 20:00 Křesetice, cz
5. 5. 2017 20:00 Ostrava, cz
21. 4. 2017 19:30 Prachatice, cz
15. 4. 2017 20:00 Lnáře, cz
14. 4. 2017 20:00 Čelákovice, cz
13. 4. 2017 20:00 Brno, cz
18. 3. 2017 20:00 Havlíčkův Brod, cz

Videa Harlej (4)


Fotky Harlej (2)

Harlej
Harlej

Diskografie Harlej (15)

Smidli fidli (Live) Koupit 2018
Hodny holky zly kluky chtej Koupit 2017
OffLine Koupit 2017
Na Prodej Koupit 2014
Teleskopický tele Koupit 2012
...máme vlka Koupit 2011
Harlejland - Harlej Best Of Koupit 2010
University Koupit 2008
Ctyri z punku a pes Koupit 2007
Kdyz Chvalim, Tak Sebe Koupit 2004
Musíme se pochválit, máme auto z m(M)ostu Koupit 2002
Zastavte tu vodu Koupit 2000
Harlejova kometa Koupit 1998
Harlej Krišna Koupit 1997
Aj mena ou bejby hel Koupit 1995

www.harlej.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Magnetic Festival 2019
Festival, Elektro, House
Magnetic Festival 2019
Pá 3. května 2019, Praha

Laidback Luke, Vini Vici, Will Sparks

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Slayer
Koncert, Metal
Slayer
Út 25. června 2019, Tipsport Arena Praha

Slayer

Hlavní strana Interpreti Česko Harlej