Harlej

Česká republika, rock

+48

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Harlej (31)

8. 3. 20:00 Strakonice, cz
15. 3. 20:30 Toužim, cz
30. 3. 19:30 Mladá Vožice, cz
6. 4. 19:30 Semily, cz
19. 4. 20:30 Dolní Kralovice, cz
21. 4. 12:30 Králíky, cz
26. 4. 19:30 Příbram, cz
27. 4. 20:00 Jindřichův Hradec, cz
18. 5. 12:00 Písek, cz
23.-26. 5. 12:00 Pasohlávky, cz
5.-6. 7. Holýšov, cz
3. 8. 12:00 Jince, cz
10. 8. 11:00 Jihlava, cz
15.-17. 8. 12:00 Moravský Krumlov, cz

Uskutečněné koncerty (76)

26. 12. 2018 20:00 Plzeň, cz
25. 12. 2018 20:00 Králíky, cz
15. 12. 2018 20:00 Moravský Krumlov, cz
14. 12. 2018 20:00 Boskovice, cz
1. 12. 2018 19:30 Horažďovice, cz
30. 11. 2018 20:30 Hořovice, cz
9. 11. 2018 20:30 Litvínov, cz
3.-4. 11. 2018 19:30 Holice, cz
2. 11. 2018 19:30 Křesetice, cz
19. 10. 2018 21:00 Prachatice, cz
13. 10. 2018 20:00 Praha, cz
22. 9. 2018 20:00 Kralovice, cz
21. 9. 2018 20:00 Třebíč, cz
8. 9. 2018 15:00 Vysoké Mýto, cz
17.-18. 8. 2018 Sadská, cz
17. 8. 2018 18:00 Výrava, cz
10.-11. 8. 2018 Domažlice, cz
4. 8. 2018 16:00 Uherský Brod, cz
3.-5. 8. 2018 16:00 Brno, cz
20. 7. 2018 13:30 Jihlava, cz
20. 7. 2018 15:00 Voděrady, cz
20.-21. 7. 2018 15:00 Hořice, cz
6.-7. 7. 2018 Holýšov, cz
6. 7. 2018 20:00 Tučapy, cz
22.-23. 6. 2018 16:00 Pardubice, cz
27. 4. 2018 19:00 České Budějovice, cz
21. 4. 2018 20:00 Kovářov, cz
17. 4. 2018 20:00 Praha, cz
14. 4. 2018 19:00 Ostrava, cz
13. 4. 2018 19:00 Olomouc, cz
7. 4. 2018 19:00 Lnáře, cz
6. 4. 2018 19:00 Vimperk, cz
31. 3. 2018 20:00 Jindřichův Hradec, cz
30. 3. 2018 19:00 Dolní Kralovice, cz
29. 3. 2018 19:00 Brno, cz
24. 3. 2018 19:00 Valdice u Jičína, cz
23. 3. 2018 19:00 Vamberk, cz
16. 3. 2018 20:00 Stříbro, cz
10. 3. 2018 20:00 Herálec, cz
9. 3. 2018 20:00 Sušice, cz
3. 3. 2018 20:00 Domažlice, cz
16. 12. 2017 20:00 Kolín, cz
17. 11. 2017 19:30 Svitavy, cz
16. 11. 2017 19:30 Klatovy, cz
4. 11. 2017 20:00 Semily, cz
3. 11. 2017 20:00 Příbram, cz
21. 10. 2017 20:00 Staňkov, cz
20. 10. 2017 20:00 Strakonice, cz
13. 10. 2017 20:00 Mladá Vožice, cz
7. 10. 2017 21:00 Turnov, cz
6. 10. 2017 20:00 Pardubice, cz
23. 9. 2017 20:00 Miroslav, cz
22. 9. 2017 20:00 Ledeč nad Sázavou, cz
8.-9. 9. 2017 19:30 Golčův Jeníkov, cz
18.-19. 8. 2017 13:00 Moravský Krumlov, cz
18. 8. 2017 20:00 Výrava, cz
29. 7. 2017 13:00 Protivín, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
13.-16. 7. 2017 Vizovice, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Holýšov, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
23.-24. 6. 2017 19:00 Velešín, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
10.-11. 6. 2017 12:30 Třebětice u Dačic, cz
12. 5. 2017 19:30 Tábor, cz
7. 5. 2017 20:00 Křesetice, cz
5. 5. 2017 20:00 Ostrava, cz
21. 4. 2017 19:30 Prachatice, cz
15. 4. 2017 20:00 Lnáře, cz
14. 4. 2017 20:00 Čelákovice, cz
13. 4. 2017 20:00 Brno, cz
18. 3. 2017 20:00 Havlíčkův Brod, cz

Videa Harlej (4)


Fotky Harlej (2)

Harlej
Harlej

Diskografie Harlej (8)

Smidli fidli (Live) Koupit 2018
Hodny holky zly kluky chtej Koupit 2017
OffLine Koupit 2017
Na Prodej Koupit 2014
Harlejland - Harlej Best Of Koupit 2010
University Koupit 2008
Ctyri z punku a pes Koupit 2007
Kdyz Chvalim, Tak Sebe Koupit 2004

www.harlej.cz

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Dilly Dally
Koncert, Pop, Indie
Dilly Dally
St 6. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Hlavní strana Interpreti Česko Harlej