I LIKE TRAINS

melancholia, post rock

Diskografie I LIKE TRAINS

A Divorce Before Marriage Koupit 2016
Bethesda Koupit 2016
The Shallows Koupit 2012
Beacons EP Koupit 2012
Beacons Ep Koupit 2012
He Who Saw the Deep Koupit 2010
He Who Saw The Deep Koupit 2010
Elegies To Lessons Learnt Koupit 2007
Progress Reform Koupit 2007
Progress · Reform Koupit 2006
Progress - reform Koupit 2006
Hlavní strana Interpreti I LIKE TRAINS Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash

Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
Die Ärzte
Koncert, Rock, Pop
Die Ärzte
Pá 17. května 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Die Ärzte

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21