Ida Nielsen

Velká Británie, jazz, funk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Ida Nielsen (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

31.-8. 11. 12:00 Praha, cz

Videa Ida Nielsen (1)


Fotky Ida Nielsen (1)

Ida Nielsen

Diskografie Ida Nielsen (10)

Rock The Bass Koupit 2018
Rock the Bass Koupit 2018
Positivity Koupit 2017
I Really Think Ur Cute (Kriswontwo Remix) Koupit 2017
Turnitup Koupit 2016
Heart of Stone Koupit 2016
Showmewhatugot Koupit 2016
Swampbug Meets the Frogs (feat. Sweet Irene) Koupit 2013
Sometimes a girl needs some sugar too Koupit 2011
"Sometimes A Girl Needs Some Sugar Too" Koupit 2011

Další akce

Více akcí
Eddie Izzard
Divadlo
Eddie Izzard
Čt 18. dubna 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Magnetic Festival 2018
Festival, House, Elektro
Magnetic Festival 2018
Pá 14. prosince 2018, Praha, cz

CID, D.O.D, Tiësto

P!nk
Koncert, Pop
P!nk
So 20. července 2019, PGE Narodowy Varšava, pl
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Alex Clare: Acoustic Tour
Koncert, Elektro, Pop
Alex Clare: Acoustic Tour
Ne 25. listopadu 2018, Experimentální prostor NoD Praha, cz

Alex Clare

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Hlavní strana Interpreti Ida Nielsen