Ida Nielsen

Velká Británie, jazz, funk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Ida Nielsen (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

31.-8. 11. 2018 12:00 Praha, cz

Videa Ida Nielsen (1)


Fotky Ida Nielsen (1)

Ida Nielsen

Diskografie Ida Nielsen (10)

Rock The Bass Koupit 2018
Rock the Bass Koupit 2018
Positivity Koupit 2017
I Really Think Ur Cute (Kriswontwo Remix) Koupit 2017
Turnitup Koupit 2016
Heart of Stone Koupit 2016
Showmewhatugot Koupit 2016
Swampbug Meets the Frogs (feat. Sweet Irene) Koupit 2013
Sometimes a girl needs some sugar too Koupit 2011
"Sometimes A Girl Needs Some Sugar Too" Koupit 2011

Další akce

Více akcí
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Ida Nielsen