Jacek Kochan

polish jazz

Diskografie Jacek Kochan

Parentes Koupit 2017
The Other Side of If Koupit 2015
Double Life of a Chair Koupit 2013
Yearning Koupit 2013
Alberta Koupit 2013
Man of No Words Koupit 2013
New Expensive Head Koupit 2013
What's Wrong With Now? Koupit 2012
Another Blowfish Koupit 2008
Monorain Koupit 2008
Plastinated Black Sheep Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Jacek Kochan Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
X-Massacre 2018
Festival, Elektro, Techno
X-Massacre 2018
Pá 21. prosince 2018, Praha, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

You Me At Six
Koncert, Pop, Punk
You Me At Six
So 26. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

You Me At Six

Razorlight
Koncert, Indie, Pop
Razorlight
Čt 7. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Razorlight

Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Little Big

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz