Jacek Kochan

polish jazz

Diskografie Jacek Kochan

Parentes Koupit 2017
The Other Side of If Koupit 2015
Double Life of a Chair Koupit 2013
Yearning Koupit 2013
Alberta Koupit 2013
Man of No Words Koupit 2013
New Expensive Head Koupit 2013
What's Wrong With Now? Koupit 2012
Another Blowfish Koupit 2008
Monorain Koupit 2008
Plastinated Black Sheep Koupit 2008
Hlavní strana Interpreti Jacek Kochan Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Saint Agnes
Koncert, Rock
Saint Agnes
Čt 23. května 2019, Café V Lese Praha
Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

Tom Jones
Koncert, Pop, Rock
Tom Jones
Čt 20. června 2019, AEGON aréna Bratislava, sk
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha

Bars and Melody

Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk