Trendy Leoš Mareš Rammstein Pražský Majáles 2024 Škwor Majáles Vimperk 2024 Jiří Korn Tublatanka

Jay Wheeler

Portoriko , reggaeton flow

88 sledujících

Nadcházející koncerty Jay Wheeler

Sledujte umělce Jay Wheeler a o nových akcích se dozvíte jako první. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 34

Jay Wheeler

Jay Wheeler je portorický zpěvák reggaetonu a latin popu. Jeho pravé jméno je José Ángel Castro-González a narodil se dne 20. února 1993 v Río Piedras, San Juan, Portoriko. Od mládí měl Jay vášeň pro hudbu a začal se věnovat zpěvu již od útlého věku.

Jako teenager začal Wheeler svou hudební kariéru účinkováním v mnoha místních skupinách a sborech. Postupně si vybudoval vlastní zvuk a stylem se inspiroval zejména v reggaetonu, R&B a latinových rytmech. Jeho silný hlas a emocionální interpretace rychle získaly pozornost a ohlas ve své komunitě.

V roce 2017 začal Jay Wheeler spolupracovat se zpěvákem DJem Nelsonem a jejich píseň "Tu Recuerdo" se stala velkým hitem. Tímto úspěchem si Wheeler získal širší pozornost a jeho popularita začala rychle růst. Sledovalo se to řadou dalších hitů, mezi něž patří například "Me Enamoré" a "No Me Critiques". Jeho hudba se vyznačuje kombinací moderních reggaetonových rytmů s romantickými texty, které mluví o lásce, vztazích a emocích.

Jay Wheeler je také znám svou schopností spolupracovat s jinými umělci. Během své kariéry se objevil na písničkách mnoha slavných interpretů, mezi které patří například Ozuna, Myke Towers a De La Ghetto.

Více informací

Diskografie a alba

TRAPPii Koupit
2023 Spotify
Emociones Koupit
2022 Spotify
Unplugged Koupit
2019 Spotify
Hlavní strana Interpreti Jay Wheeler

Doporučené akce

Další akce