Jerry Paper

garage psych, indie garage rock, preverb, vaporwave

Diskografie Jerry Paper

Your Cocoon Koupit 2018
Toon Time Raw! Koupit 2016
Comma for Cow Koupit 2016
Zoom Out Koupit 2016
Ginger & Ruth Koupit 2016
Carousel Koupit 2015
Big Pop for Chameleon World Koupit 2014
Jerry Paper / Andy Boay Koupit 2014
Feels Emotions Koupit 2014
Fuzzy Logic Koupit 2013
International Man of Misery Koupit 2013
Hlavní strana Interpreti Jerry Paper Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Airbeat One Festival 2019
Festival, House, Elektro
Airbeat One Festival 2019
St 10. — Ne 14. července 2019, Neustadt-Glewe, de

Armin van Buuren

Mydy Rabycad
Koncert, Swing
Mydy Rabycad
Pá 22. listopadu 2019, Forum Karlín Praha
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan

Dub Fx, Skindred, Yungblud

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha
Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha

Kraftwerk, Liam Gallagher, Morcheeba, Primal Scream