Krang

Česká republika, punk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Krang (3)


Uskutečněné koncerty (5)

17.-18. 8. 2018 18:00 Volyně, cz
10.-12. 8. 2018 Brno, cz
13.-15. 7. 2018 13:00 Tábor, cz
4.-6. 7. 2018 Hradec Králové, cz
4.-6. 7. 2017 Hradec Králové, cz

Fotky Krang (1)

Krang

Diskografie Krang (6)

Singalong Koupit 2018
Baddest Brain Koupit 2016
Sleeping at Trinity Koupit 2012
Cog Koupit 1995
Clan Analogue EP4 Koupit 1994

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Česko Krang