Krang

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Krang (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (5)

17.-18. 8. 18:00 Volyně, cz
13.-15. 7. 13:00 Tábor, cz
4.-6. 7. Hradec Králové, cz
4.-6. 7. 2017 Hradec Králové, cz

Diskografie Krang (6)

Singalong Koupit 2018
Baddest Brain Koupit 2016
Sleeping at Trinity Koupit 2012
Cog Koupit 1995
Clan Analogue EP4 Koupit 1994

Další akce

Více akcí
Lil Xan
Koncert, Rap
Lil Xan
Ne 10. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Haken
Koncert, Metal, Rock
Haken
Ne 3. března 2019, Futurum Music Bar Praha, cz
You Me At Six
Koncert, Pop, Punk
You Me At Six
So 26. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

You Me At Six

Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Melt Festival 2019
Festival, Folk, Indie
Melt Festival 2019
Pá 19. — Ne 21. července 2019, Gräfenhainichen, de

Bon Iver

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Dave Matthews Band
Koncert, Rock
Dave Matthews Band
St 27. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Bastille
Koncert, Pop, Indie
Bastille
Čt 21. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bastille

Hlavní strana Interpreti Krang