Trendy Leoš Mareš Brněnský Majáles 2024 Beats For Love 2024 Plzeňský Majáles 2024 Majáles Vimperk 2024 Ostravský Majáles 2024 Votvírák 2024 Stein27 Rammstein Bruce Springsteen and The E Street Band

Kristina Orbakaite

Rusko , russian pop, world

3 sledující

Nadcházející koncerty Kristina Orbakaite

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Kristina Orbakaite sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Uskutečněné koncerty / 8

Kristina Orbakaite

Kristina Orbakaite je ruská zpěvačka pop music a herečka. Její matkou je zpěvačka Alla Pugačova a otcem litevský cirkusový artista Mykolas Orbakas. V televizi vystupuje od svých sedmi let, patří k předním představitelkám ruské estrádní hudby, do níž vnáší prvky rocku a synthpopu, vydala šestnáct dlouhohrajících desek. V roce 1983 hrála hlavní roli v dětském filmu Hastroš, účinkovala také v Moskevském uměleckém akademickém divadle a v televizním seriálu Moskevská sága. V letech 2000 a 2002 získala cenu World Music Awards pro komerčně nejúspěšnějšího ruského hudebního interpreta, v roce 2013 byla jmenována zasloužilou umělkyní Ruské federace. Má tři děti, jejím třetím manželem je podnikatel Michail Zemcov. 
Více informací

Diskografie a alba

Свобода Koupit
2021 Spotify
Чай с молоком (Лучшие песни Михаила Гуцериева) Koupit
2016 Spotify
Бессонница Koupit
2016 Spotify
Hlavní strana Interpreti Kristina Orbakaite

Doporučené akce

Další akce