Mick Jenkins

alternative hip hop, hip hop, indie r&b, pop rap

Budoucí koncerty Mick Jenkins (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (5)

12.-14. 7. Madrid, es
11.-15. 7. Dour, be
6.-9. 7. 2017 Liège, be
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Diskografie Mick Jenkins (15)

Cool Koupit 2018
Jazz Got Me Koupit 2018
Motto Koupit 2018
Poppa Koupit 2018
Soulful Attraction Koupit 2018
Test Me (Jacob Hoskins Remix) Koupit 2018
Unexpected Koupit 2018
Prayed Up Koupit 2018
Black Twitter Koupit 2017
Last Train Koupit 2017
Suede Tint Koupit 2017
Spread Love Koupit 2016
Sunkissed (feat. theMIND) Koupit 2016
The Water (S) Koupit 2014
Free Nation Rebel Soldier 2 - Single Koupit 2014

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, The Cure

Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové, cz
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Mick Jenkins